Igény esetén matematikából online oktatást is vállalunk. Gyakorló középiskolai tanárként a digitális oktatásban az elmúlt időszakban számottevő tapasztalatra tettünk szert. A minimális technikai feltételekhez egy mikrofonnal felszerelt számítógép (laptop, okostelefon) és internetkapcsolat szükséges.

Szükséges tovább egy digitalizáló tábla vagy olyan tablet, amelyhez toll is tartozik, amelyek segítségével a diák kézírást tud rögzíteni egy megosztott online felületen. Ilyen digitalizáló tábla 12-14 ezer forintért egy héten belül beszerezhető (ehhez, ha szükséges, küldünk linket), de (letét ellenében) mi is szívesen kölcsönzünk diákjainknak. Ha a diák rendelkezik digitalizáló táblával, úgy a magánórákon elsősorban ő oldja a feladatokat, a tanár szerepe főként a magyarázatokra, a feladatok kijelölésére, a megoldások esetleges korrekciójára korlátozódik.

Online matematika oktatás

Az online matematika oktatás előnye, hogy a diák otthonában, saját megszokott környezetében tanulhat, megspórolható vele a magánórára való utazási idő. További előny, hogy az órák végeztével az órai anyag digitális formában elmenthető és a későbbiekben használható a tanuláshoz.

Tapasztalatunk alapján elmondható, hogy az online matematika magánóra hatékonyságát tekintve cseppet sem marad el a hagyományos, személyes kapcsolaton alapuló magánóráktól, így azok a diákjaink, akik már kipróbálták az oktatás ezen formáját, ragaszkodnak hozzá.

Az online oktatásra garanciát vállalunk. Mindez azt jelenti, hogy fizetni csak órák után, banki átutalással kell, és csak abban az esetben, ha az ügyfél elégedett volt a kapott szolgáltatással. Abban az esetben tehát, ha a diák nem azt kapta, amit várt és a továbbiakban nem kívánja igénybe venni online magánóráinkat, nem kell  kifizetni az órát.

Az online matematika oktatás ára: 8000 Ft/60 perc.

Az online matematika korrepetálással kapcsolatos további részletekért kérjük érdeklődjön a megadott telefonszámon vagy e-mailben.